Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Emmen

Zou u ook wel eens echte kunst bij u thuis aan de muur in Emmen willen hebben hangen? Het kan voortaan dankzij Abrahamart. Tegen zeer voordelige tarieven huurt u uit onze grote collectie hedendaagse kunst. Onze gehele kunstcollectie is voor kunstuitleen beschikbaar. U bent in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen en Emmer-Compascuum dichter bij deze prachtige kunstcollectie dan u denkt en wij helpen u graag met het vinden van het perfecte kunstwerk voor u.

Kunst ook in Emmen en omgeving te huur!

Kunst ook in Emmen en omgeving te huur!

Wij komen ook bij u thuis in Emmen!

U kunt bij AbrahamArt een kunstwerk eerst bij u thuis bekijken voordat u overgaat tot een koop of een werk gaat lenen. Wanneer u onze gratis proefplaatsing aanvraagt, komen onze kunstadviseurs langs bij u thuis of in uw bedrijf. Zij nemen dan het kunstwerk van uw keuze mee, en op basis van uw keuze ook een aantal alternatieven. Samen met de kunstadviseur gaat u dan beoordelen hoe de werken bij u in huis passen. Dankzij een eerlijk advies trachten we het keuzeproces voor u zoveel mogelijk te vergemakkelijken. Ook wanneer het kunstwerk dan niet blijkt te voldoen aan uw verwachtingen, nemen wij het gewoon weer mee terug. Het is tenslotte een geheel vrijblijvende proefplaatsing.


Kunst aan de muren van uw bedrijf

Kunst in uw bedrijf zorgt ervoor dat u een goede indruk achterlaat bij een ieder die uw bedrijf bezoekt. Wij van AbrahamArt helpen u daarom graag met het vinden van passende kunst voor uw bedrijf, ook in Emmen. Onze kunstadviseurs zullen met een aantal verschillende stijlen langskomen en bekijken wat niet en juist wel bij de sfeer van het kantoor past. U wordt hierbij van goed advies voorzien waardoor u wellicht een betere keuze kunt maken. Indien u een beslissing heeft genomen, zorgen onze kunstadviseurs ervoor dat de kunstwerken perfect worden opgehangen en tevens worden verzekerd. We gaan ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk plezier van uw kunst heeft. En de kosten? Geen zorgen, deze komen neer op slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand.


Een greep uit onze tevreden klanten:

Enkele referenties

Wilt u graag meer weten? Bel dan 040-7440154 en wij helpen u graag verder!

Simpel en snel kunst huren

Kunstuitleen in Emmen is snel en gemakkelijk. Voor u het weet heeft u zo’n pareltje aan de muur hangen. Hoe dat precies werkt? Ons zeer flexibele kunstuitleen concept houdt in dat u eerst een kunstwerk bij ons uitzoekt. Kijk voor de gehele collectie eens op onze website. Vervolgens gaan we kijken hoe een en ander bij u in het interieur past. Tevreden? Dan kunt u het werk van uw keuze huren voor 3% van deze kunstwaarde per maand. U spaart automatisch 2/3 van dit bedrag, zodat u eventueel dit – of een ander – werk in een later stadium kunt aanschaffen. U bent uiteraard ook vrij om het kunstwerk dat u leent om te ruilen wanneer u toe bent aan een nieuwe stuk kunst.

Kunstuitleen in Ede kent veel voordelen:
– AbrahamArt is al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor haar trouwe klanten.
– U vindt altijd wat bij u past door de ruime keuze die u wordt geboden.
– U heeft de kans om uw kunstwerk jaarlijks te ruilen bij AbrahamArt (indien gewenst).
– De kunstwerken worden kosteloos bij u thuis of in uw bedrijf opgehangen.

Kunst kopen: een prachtige investering

Bij AbrahamArt kunt u natuurlijk ook gewoon kunst kopen. Op onze website vindt u onze collectie en wanneer u uw favoriete stijl uitkiest, komen onze kunstadviseurs graag bij u langs met deze stijlen om ze bij u in Emmen te laten zien. Wij garanderen u dezelfde service die u al gewend was van onze kunstuitleen. Dat betekent dus een gratis proefplaatsing & advies, en, indien u iets mooist heeft gevonden, ook de perfecte plaatsing van het werk.
Wanneer u nu gebruik maakt van ons kunstuitleenconcept, is het ook mogelijk om het betreffende kunstwerk aan te kopen. Hiervoor kunt u uw spaartegoed – dat u al die tijd heeft opgebouwd – inzetten. Uw gespaarde bedrag wordt dan van de aankoopsom afgetrokken. Deze prachtige investering zou dus nog wel eens heel voordelig voor u uit kunnen pakken.!