Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Haarlemmermeer

Kunstuitleen in Haarlemmermeer? De kunst van AbrahamArt is een uitkomst voor uw interieur. Met onze ruimte collectie Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kunst voor u en dankzij onze kunstuitleen huurt u dan ook flexibel uw kunst! U heeft in Haarlemmermeer, Sassenheim, Zandvoort en Heemstede de grootste kunstcollectie van Nederland binnen handbereik! Lees dus snel meer over de grootste collectie moderne kunst van Nederland.

Kunst bij u in Haarlemmermeer

Kunst bij u in Haarlemmermeer

Kunstadvies aan huis in Haarlemmermeer

Heeft u interesse in kunst en kunt u thuis ook wel wat sfeer gebruiken? U kunt gebruik maken van onze gratis proefplaatsing wanneer u graag wilt weten hoe een kunstwerk past in uw eigen omgeving in Haarlemmermeer. Onze kunstadviseurs komen dan bij u thuis (of in uw bedrijf!) langs met een selectie kunst die is samengesteld aan de hand van uw wensen. Dankzij het kundige advies van onze adviseurs zult u zeker weten een goede keuze kunnen maken.


Kunst als inspiratie voor bezoeker én medewerker

AbrahamArt is Nederlands snelst groeiende inrichter van bedrijven met kunst. Met kunst van AbrahamArt laat u een goede indruk achter bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Uw bedrijf wordt door bezoekers als deskundiger beoordeelt, maar ook uw medewerkers zullen meer inspiratie ervaren dankzij kunst. U kunt bij ons daarom kiezen uit moderne en hedendaagse schilderijen, fotografie en sculpturen. Wij helpen u graag met deskundig advies zodat u passende kunst voor uw bedrijf kunt vinden. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, worden de kunstwerken netjes opgehangen en ze worden tevens verzekerd zodat u lang kunt genieten van uw kunst. De kosten komen neer op slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand.Enkele referenties

Enkele referenties

Over onze werkwijze

Het is bij AbrahamArt al mogelijk om kunst te huren tegen een zeer voordelig maandtarief. Voor slechts 3% van de kunstwaarde per maand heeft u uw favoriete kunstwerk bij u thuis aan de muur hangen. Dit is nog niet alles, kunstuitleen houdt namelijk in dat u niet alleen huurt, maar ook spaart. Van deze 3% die u per maand betaalt aan huur, spaart u ook nog maar liefst 2%. Dit bedrag wordt dus iedere maand automatisch opgehoogd en u heeft te allen tijde de keuze om het bedrag te besteden binnen onze galerie.

Kunstuitleen in Haarlemmermeer? Kies voor de service van AbrahamArt:
– Wilt u graag een ander kunstwerk, dan is ruilen geen probleem bij AbrahamArt.
– U heeft keuze uit de grootste kunstcollectie van Nederland.
– AbrahamArt verzorgt al meer dan 10 jaar kunstuitleen en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd.
– Kunstuitleen is zeer flexibel en toegankelijk voor iedereen.

Wilt u graag meer weten? Bel dan naar 040-7440154 en wij helpen u graag!

Kunst kopen in Haarlemmermeer

Bij AbrahamArt kunt u er ook voor kiezen om kunst te kopen. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u onze kunstcollectie op onze website bekijken en vervolgens onze proefplaatsing aanvragen om een aantal kunstwerken in uw eigen omgeving te bekijken. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen. Onze kunstadviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte kunst voor u! Zodra de keuze is gemaakt, worden de kunstwerken netjes bij u opgehangen. U kunt meteen genieten van uw prachtige kunst!

U kunt er bij AbrahamArt ook voor kiezen om een kunstwerk wat u op dit moment in kunstuitleen heeft aan te kopen. U kunt dan gebruik maken van het spaartegoed dat u heeft opgebouwd. Dit bedrag zal dan worden verrekend met het originele bedrag van het kunstwerk. Als er een bedrag overblijft dan wordt dit bedrag gefactureerd en het kunstwerk is van u zodra dit restbedrag is betaald. U bent dan officieel eigenaar van een prachtig stuk kunstwerk!