Grootste galerie van Nederland  Proefplaatsing aan huis  Flexibele kunstuitleen privé en zakelijk

Kunstuitleen Helmond

Mooie kunst bij u aan de muur? De grootste kunstuitleen in Helmond en omgeving vindt u bij AbrahamArt! U zult geïnspireerd raken door de mooiste moderne kunst van zowel reeds gevestigde als opkomende kunstenaars. Een selectie bij u thuis zien? Wij komen graag langs in o.a. Helmond, Nuenen, Mierlo en Bakel. Samen vinden we ongetwijfeld wat u zoekt!

Kunstuitleen van AbrahamArt vindt u in deze regio!

Kunstuitleen van AbrahamArt vindt u in deze regio!

Voorproefje aan huis in Helmond

Stel, u bent geïnteresseerd in een kunstwerk, maar u vraagt zich af of het werk dat uw voorkeur heeft ook wel binnen uw interieur past. Een drempel waar helaas veel mensen tegenaan lopen. Gelukkig heeft AbrahamArt de perfecte oplossing gepast: we komen met het betreffende werk en een hierop gebaseerde selectie kunst bij u thuis langs! Vrijblijvend, gratis en voor niets. Onze kunstadviseurs kunnen u dan goed adviseren, maar u bent met deze proefplaatsing nergens to verplicht. Niet geheel enthousiast? Dan nemen wij het werk gewoon weer mee. Maar ons doel is natuurlijk wel dat u een weloverwogen keuze maakt, en uiteindelijk willen we u graag blij maken door iets passends voor u te vinden. Daar gaan we dan ook hard ons best voor doen!


Kunst bij de Rabobank, Philips, Deloitte.. en binnenkort ook in uw bedrijf?

Kijkt u ook altijd vol bewondering naar mooi ingerichte kantoorpanden? Dan weet u vast dat een bedrijf, ingericht met mooie kunst, meteen vertrouwen uitstraalt. U begrijpt: een inrichting met kunst kan heel waardevol zijn! Wanneer u ervoor kiest om kunst in uw bedrijf te nemen, is AbrahamArt hierbij uw perfecte partner. Kunst van AbrahamArt zorgt voor een verbetering van de werksfeer en bovendien is kunst een bron van inspiratie en creativiteit. Wij helpen u graag met het vinden van kunst die perfect past binnen uw bedrijf. Als u gebruik maakt van onze vrijblijvende proefplaatsing, kunt u met behulp van het advies van onze kunstadviseurs (die gratis langskomen bij uw bedrijf in Helmond) een weloverwogen besluiten nemen en mooie passende kunst kiezen die uw organisatiestijl zal versterken. De prijs? U huurt de kunstwerken voor slechts 1,2% van de kunstwaarde per maand. Deze prijs is inclusief een verzekering voor alle gehuurde kunstwerken, zodat u zorgeloos kunt huren.


Een greep uit onze trouwe klantenkring

Enkele referenties

De pluspunten van AbrahamArt

Kunstuitleen in Helmond, wat houdt het in? Wanneer u graag een kunstwerk wilt, maar kopen te duur vindt, is kunstuitleen van AbrahamArt een perfecte oplossing. Wanneer u een kunstwerk in kunstuitleen neemt, betaalt u slechts 3% van het kunstwerk per maand aan huur. Twee derde van dit maandbedrag wordt uw spaartegoed, waardoor u eigenlijk slechts een netto maandhuur van 1% van de waarde van het werk betaalt. Super voordelig dus! Uw opgebouwde spaartegoed kunt u te allen tijde besteden in onze galerie, bijvoorbeeld wanneer u besluit om een kunstwerk aan te kopen. Geweldig handig dus!

De pluspunten van onze kunstuitleen:
– Iedereen kan bij ons terecht voor kunstuitleen, of u nu afnemer bent van 1 werk of van vele werken.
– Indien gewenst kunt u uw kunstwerk ieder jaar omruilen voor een ander exemplaar.
– Bij AbrahamArt kunt u kiezen uit de grootst collectie moderne kunst van Nederland.
– De service van AbrahamArt is ‘all-inclusive”: gratis bezorging van uw kunst, verzekering, kunstadvies en inrichting.

Eigenaar worden van bijzondere kunst

Kunst kopen in Helmond? Ook dat kan bij AbrahamArt! U heeft op de AbrahamArt website talloze werken waaruit u kunt kiezen, van sculpturen tot schilderijen. Wanneer een bepaald werk uw aandacht heeft weten te trekken, kunt u bij ons de gratis proefplaatsing aanvragen. Samen met u en onze kunstadviseurs bekijken we dan of het kunstwerk aan uw verwachten voldoet. AbrahamArt doet haar uiterste best om u te helpen bij het maken van een goede keuze.
Het is ook mogelijk om het kunstwerk wat u nu in kunstuitleen heeft te kopen. Het spaartegoed wat u tot die tijd heeft opgebouwd zou u hiervoor kunnen inzetten. Dit opgespaarde bedrag wordt dan van de originele vraagprijs afgetrokken. Dat zou dus nog wel eens heel voordelig voor u kunnen uitpakken!

Bel 040-7440154 voor meer informatie.